Rum 7: dubbelrum small

Boende för två i herrgårdsmiljö

Boka ett dubbelrum small


Det här rummet är nybyggt på en våning upp. Här finns rum för två personer, rummet är ett litet mindre och i det här rummet är det djurfritt. I rummet finns en fotölj, skrivbord och inte minst härliga hotellsängar att sova gott och länge i. Badrummet är helkaklat med dusch och toalett, och du hittar både hårtork och utrymme för personliga saker. Strykjärn finns för utlåning i receptionen. Gratis wifi finns tillgängligt i ditt rum och i alla våra övriga lokaler.  Boka rummet direkt med hjälp av formuläret till höger! Pris fr 1250:- inkl frukost
  • ny-7
  • seven
  • 7ans
  • img_43157

Börja dagen med frukost


På Norrfly herrgård äter du alltid en god och riklig frukost med hjälp av en generös och vackert uppdukad kall frukostbuffé. 

Spela paddel, njut i vårt spa eller fila på svingen


​​​​​​​På Norrfly herrgård har du alla möjligheter att njuta av livet som det passar dig bäst. Här kan du spela paddel på en nyanlagd paddelbana eller utnyttja det fakutm att du bor på promenadavstånd från en rolig och utmanande golfbana. För den som vill ta det lugnt rekommenderar vi en stilla promendad i omgivningarna och en stunds bubbel i herrgårdens egen bubbelpool.

Här kan du boka rum 7