Rum 6: familjerum superior

Boende för fem i herrgårdsmiljö

Boka ett familjerum med upp till 5 bäddar


Det här är vårt nyaste familjerum. Här finns rum för fem personer, rummet är ett större superiorrum med en dubbelsäng 180 cm och en våningssäng. Rummet ligger en trappa upp och här är det djurfritt. I rummet finns bekväma sittmöbler, skrivbord och en stor tv. Badrummet är helkaklat med dusch och toalett, och du hittar både hårtork och generöst utrymme för personliga saker. Strykjärn finns för utlåning i receptionen. Gratis wifi finns tillgängligt i ditt rum och i alla våra övriga lokaler. Pris fr 1650:- inkl frukost
  • nh-6
  • room-6
  • bathroom-6
  • img_43155

Börja med frukost 


På Norrfly herrgård äter du alltid en god och riklig frukost med hjälp av en generös och vackert uppdukad kall frukostbuffé. 

Spela paddel, njut i vårt spa eller fila på svingen


​​​​​​​På Norrfly herrgård har du alla möjligheter att njuta av livet som det passar dig bäst. Här kan du spela paddel på en nyanlagd paddelbana eller utnyttja det fakutm att du bor på promenadavstånd från en rolig och utmanande golfbana. För den som vill ta det lugnt rekommenderar vi en stilla promendad i omgivningarna och en stunds bubbel i herrgårdens egen bubbelpool.

Här kan du boka rum 6


​​​​​​​Fyll i formuläret nedan och skicka in dina önskemål, så återkommer vi inom kort.