Rum 5: familjerum

Boende för fyra i herrgårdsmiljö

Boka ett familjerum med söderläge


Det här är ett vackert och ljust rum beläget på entréplan, med inredning i ljusa och behagliga färger som andas lantligt engelskt pensionat. Här finns rum för upp till 4 personer. I rummet finns två enkelsängar samt en bäddsoffa och en väggsäng.Här är även hundar välkomna. Badrummet är helkaklat med dusch och toalett, och du hittar både hårtork och generöst utrymme för personliga saker. Strykjärn finns för utlåning i receptionen. Gratis wifi finns tillgängligt i ditt rum och i alla våra övriga lokaler. Hotellstandarden är tre stjärnor med ett plus i kanten. Boka rummet direkt med hjälp av formuläret till höger! Pris fr 1550:- inkl frukost
  • 5
  • 5-sang
  • 5-badrum
  • img_43154

Börja med frukost 


På Norrfly herrgård äter du alltid en god och riklig frukost med hjälp av en generös och vackert uppdukad kall frukostbuffé. 

Spela paddel, njut i vårt spa eller fila på svingen


​​​​​​​På Norrfly herrgård har du alla möjligheter att njuta av livet som det passar dig bäst. Här kan du spela paddel på en nyanlagd paddelbana eller utnyttja det fakutm att du bor på promenadavstånd från en rolig och utmanande golfbana. För den som vill ta det lugnt rekommenderar vi en stilla promendad i omgivningarna och en stunds bubbel i herrgårdens egen bubbelpool.

Här kan du boka rum 5