Rum 1: familjerum

boende för fyra i herrgårdsmiljö

Bo bra hela familjen


Bo bekvämt, lugnt och mysigt i ett generöst rum för två vuxna och två barn, alternativt tre vuxna. Med ljus och behaglig inredning som för känslan till ett engelskt vackert pensionat, bekväma sittmöbler, skrivbord och inte minst härliga hotellsängar bor ni gott och kan börja varje morgon med en vacker utsikt över golfbanan. Badrummet är helkaklat med dusch och toalett. Här finns hårtork och bra utrymme för personliga saker. I det här rummet är också hundar välkomna att bo i. Strykjärn finns för utlåning i receptionen. Hotellstandarden är tre stjärnor med ett plus i kanten. Gratis wifi finns tillgängligt i ditt rum och i alla våra övriga lokaler. Pris fr 1550:- inkl frukost.
  • rum1an
  • 1an-bad
  • helt-rum-1
  • img_43156

Börja med frukost 


På Norrfly herrgård äter du alltid en god och riklig frukost med hjälp av en generös och vackert uppdukad kall frukostbuffé.  

Spela paddel, njut i vårt spa eller fila på svingen


​​​​​​​På Norrfly herrgård har du alla möjligheter att njuta av livet som det passar dig bäst. Här kan du spela paddel på en nyanlagd paddelbana eller utnyttja det fakutm att du bor på promenadavstånd från en rolig och utmanande golfbana. För den som vill ta det lugnt rekommenderar vi en stilla promendad i omgivningarna och en stunds bubbel i herrgårdens egen bubbelpool. ​​​​​​​

Här kan du boka rum 1