Goda dagar hos Norrfly herrgård

En nybygg padelbana väntar på dig


Padel är en sport och motionsform i Sverige som bara växer. Just nu finns det över 700 banor i vårt avlånga land, och en av dem hittar du på hos oss på Norrfly herrgård. Banan är helt nybyggd och färdigställdes i januari 2020. Nu är den redo att bjuda dig och andra gäster på en pulshöjande match.

Padel bokar du enklast via appen MATCHi eller via Norrfly herrgård. Vill du vara absolut säker på att få en timme eller två på padelbanan under din vistelse, kan du förbeställa aktiviteten. Det gör du enklast i samband med rumsbokning. Det kostar 200 kr per timme att spela padel hos oss. Du kan även låna racket och bollar gratis.


Arton hål fem steg från ditt sovrum

​​​​​​​
Kanske inte riktigt, men faktum är att Norrfly herrgårds ligger på väldigt nära Bollnäs golfklubb och Hårgabanan. Med en kort promenad kan du nå första tee och börja dagen med en utmanande 18-håls runda. Banan är en skogsbana som bjuder på utvecklande spel och vacker natur. Det finns också möjlighet att nöta känsla och swing på klubbens driving range. Förmiddagens spel kan du sedan diskutera över lunchen på golfklubbens egen restaurang. Den tar emot gäster mellan 11 och 14 och serverar både golfare och icke-golfare god och vällagad mat under golfsäsongen.

Börja din planera en golhelg eller golfsemester genom att kontakta oss för rumsbokning!

På Norrfly Herrgård kan du njuta av ett  utomhus-spabad för sex personer eller basta i en vedeldad bastu som du bokar genom receptionen. Du får låna morgonrock och handduk. Att boka poolen samt bastun kostar 100 kr per timme. Efter ett härligt bad är du redo för en drink i baren och god mat i vår resturang. 

Observera att tillsvidare gäller förbokning av spabad och restaurang.

Upplev det vackra Hälsningland


Bollnästrakten och Hälsningland har många äventyr att erbjuda dig som vill ha en aktiv och upplevelserik vistelse. Här finns vacker natur, fina fiskevatten och en bygd rik på både kultur och historia.

Vandring
Njut av berg, skog och vatten på vandringsleder i djupa skogar. En lagom tur på sju kilometer är Flottarleden som har många fina utsiktsplatser. Du kan också boka en gudie och få lära dig mer om flottningens historia. Längre turer hittar du längs med hela Hälsingeleden som sträcker sig 16 mil genom landskapet, eller så väljer du Finnskogsleden som med sina 3,5 mil både bjuder på kulturhistoriska upplevelser och vildmark. Hos Bollnäs Turistbyrå finns kartor och information.

Cykling på landsväg, cross country och downhill 
Se Hälsningland från cykelsadel och upplev ett skiftande landskap som bjuder både på utmaningar och härliga nerförsbackar. Här finns leder för dig som vill cykla i skogen och gillar cross country, precis som för den som vill köra downhill, men här finns också cykling för dig som vill njuta av landvägarnas slingrande sträckning. Cykla i Hälsningland har samlat mycket användbar information och vi hjälper gärna till med att rekommendera cykeluthyrare.

Se Hälsingegårdarna och upplev ett världsarv
De vackra och välbevarade Hälsingegårdarna är ett exempel på en unik och ovanligt rik bygdekultur som blomstrade under 1800-talet. De är resultatet av böndernas goda ekonomi under slutet av 1700-talet och i början 1800-talet, framför allt på grund av linodlingar och linberedning med hjälp av vattenkraft. Gårdarna som ofta består av flera stora hus har gärna vackra väggmålningar och tapeter om har stora kulturhistoriska värden. De är de unika målningar som gjort att sju gårdar blivit klassade som världsarv, men alla 40 du kan besöka, är värda en omväg. 

Boka goda dagar hos oss!


Här börjar din vistelse! Fyll i dina uppgifter och när du vill besöka oss, så ser får du snabbt ett svar tillbaka från oss. Vill du hellre boka över telefon kan du alltid ringa oss på 070-381 23 43.

Varmt välkommen till oss!