Goda dagar hos Norrfly herrgård

En fin utomhus-padelbana väntar på dig


Padel är en sport och motionsform i Sverige som bara växer. Just nu finns det över 700 banor i vårt avlånga land, och en av dem hittar du på hos oss på Norrfly herrgård. Banan  färdigställdes i januari 2020. Nu är den redo att bjuda dig och andra gäster på en pulshöjande match.

Padel bokar du via Norrfly herrgård. Vill du vara absolut säker på att få en timme eller två på padelbanan under din vistelse, kan du förbeställa aktiviteten. Det gör du enklast i samband med rumsbokning. Det kostar 150 kr för en och en halv timme att spela padel hos oss. Du kan även låna racket och bollar gratis.

Arton hål fem steg från ditt sovrum

​​​​​​​
Kanske inte riktigt, men faktum är att Norrfly herrgård ligger mitt på  Bollnäs golfklubb och Hårgabanan. Med en kort promenad kan du nå första tee och börja dagen med en utmanande 18-håls runda. Banan är en skogsbana som bjuder på utvecklande spel och vacker natur. Det finns också möjlighet att nöta känsla och sving på klubbens driving range. Golfrestaurangen serverar både golfare och icke-golfare god och vällagad mat under golfsäsongen.

​​​​​​​Under paketerbjudande kan ni se våra golfpaket.

Börja planera en golfhelg eller golfsemester genom att kontakta oss!

Spabad

På Norrfly Herrgård kan du njuta av ett  utomhus-spabad för sex personer eller basta i en vedeldad bastu som du bokar genom receptionen. Du får låna morgonrock och handduk. Att boka poolen samt bastun kostar 150 kr per timme. 

  • work
  • bastu-42
  • padelbana4

Upplev det vackra Hälsningland


Bollnästrakten och Hälsningland har många äventyr att erbjuda dig som vill ha en aktiv och upplevelserik vistelse. Här finns vacker natur, fina fiskevatten och en bygd rik på både kultur och historia.
Skidåkning
Bolleberget
Bara 20 minuters bilfärd har ni Bollebergets fruluftsområde.
Bollebacken är en fin familjebacke med skiduthyrning ca 3 kilometer från Bollnäs stadskärna. I skidbacken finns fem nedfarter med tre liftar. Längsta nedfart är ca 800 meter. Belysning finns i samtliga nedfarter.
  • Barnbacke med egen lift.
  • Funpark med hopp, rails och bigjump m.m.
  • Ett område för pulkaåkning.
  • Värmestuga med servering och grillplats.
På området finns även utmärkta skidspår för den som vill åka längdskidor.
Järvsöbacken
40 minuters bilfärd har ni Järvsöbacken.
Vintersemester i Järvsöbacken med skidåkning för hela familjen i 20 nedfarter, med 8 liftar och 5 rullband.
Järvsöbacken är familjeägt och är en av Sveriges mest välbesökta anläggningar för skidåkning!

Vandring
Njut av berg, skog och vatten på vandringsleder i djupa skogar. En lagom tur på sju kilometer är Flottarleden som har många fina utsiktsplatser. Du kan också boka en gudie och få lära dig mer om flottningens historia. Längre turer hittar du längs med hela Hälsingeleden som sträcker sig 16 mil genom landskapet, eller så väljer du Finnskogsleden som med sina 3,5 mil både bjuder på kulturhistoriska upplevelser och vildmark. Hos Bollnäs Turistbyrå finns kartor och information.

Cykling på landsväg, cross country och downhill 
Se Hälsningland från cykelsadel och upplev ett skiftande landskap som bjuder både på utmaningar och härliga nerförsbackar. Här finns leder för dig som vill cykla i skogen och gillar cross country, precis som för den som vill köra downhill, men här finns också cykling för dig som vill njuta av landvägarnas slingrande sträckning. Cykla i Hälsningland har samlat mycket användbar information och vi hjälper gärna till med att rekommendera cykeluthyrare.

Se Hälsingegårdarna och upplev ett världsarv
De vackra och välbevarade Hälsingegårdarna är ett exempel på en unik och ovanligt rik bygdekultur som blomstrade under 1800-talet. De är resultatet av böndernas goda ekonomi under slutet av 1700-talet och i början 1800-talet, framför allt på grund av linodlingar och linberedning med hjälp av vattenkraft. Gårdarna som ofta består av flera stora hus har gärna vackra väggmålningar och tapeter om har stora kulturhistoriska värden. De är de unika målningar som gjort att sju gårdar blivit klassade som världsarv, men alla 40 du kan besöka, är värda en omväg. 

Boka goda dagar hos oss!


Här börjar din vistelse! Fyll i dina uppgifter och när du vill besöka oss, så ser får du snabbt ett svar tillbaka från oss. Vill du hellre boka över telefon kan du alltid ringa oss på 0278-511 850