Rum 2: dubbelrum economy

boende för två i herrgårdsmiljö
  • room-2
  • bad-2an
  • img_43151

När två personer vill bo lugnt och skönt


Norrfly herrgårds dubbelrum economy är beläget på entréplan med norrläge. Här finns ett bekvämt, lugnt och mysigt rum för två vuxna. Med ljus och behaglig inredning med inspiraition från ett lantligt engelskt pensionat, bekväma sittmöbler, skrivbord och inte minst härliga hotellsängar bor ni gott hos oss. Badrummet är helkaklat med dusch och toalett med hårtork och generöst utrymme för personliga saker. I det här rummet är också hundar välkomna att bo i. Strykjärn finns för utlåning i receptionen. Hotellstandarden är tre stjärnor med ett plus i kanten. Gratis wifi finns tillgängligt i ditt rum och i alla våra övriga lokaler. Pris fr 1250:- inkl frukost

Njut av en härlig frukost


På Norrfly herrgård äter du alltid en god och riklig frukost med hjälp av en generös och vackert uppdukad kall frukostbuffé. 

Spela paddel, njut i vårt spa eller fila på svingen


​​​​​​​På Norrfly herrgård har du alla möjligheter att njuta av livet som det passar dig bäst. Här kan du spela paddel på en nyanlagd paddelbana eller utnyttja det fakutm att du bor på promenadavstånd från en rolig och utmanande golfbana. För den som vill ta det lugnt rekommenderar vi en stilla promendad i omgivningarna och en stunds bubbel i herrgårdens egen bubbelpool. 

Här kan du boka rum 2