Rum 4: dubbelrum

Boende för två i herrgårdsmiljö

Vackert dubbelrum i söder 


Det är ett vackert och ljust rum är beläget på entréplan, och du vaknar till en härlig utsikt över golfbanan. Här finns plats för två personer och hundar är välkomna. Inredningen andas lantlig romantik och i rummet finns bekväma sittmöbler, skrivbord och inte minst härliga hotellsängar att sova gott och länge i. Badrummet är helkaklat med dusch och toalett, och det finns både hårtork och generöst utrymme för personliga saker. Strykjärn finns för utlåning i receptionen. Gratis wifi finns tillgängligt i ditt rum och i alla våra övriga lokaler. Hotellstandarden är tre stjärnor med ett plus i kanten. Boka rummet direkt med hjälp av formuläret till höger! Pris fr 1450:- inkl frukost
  • sang-4
  • room-4
  • ny-4a
  • img_43153

Börja med frukost 


På Norrfly herrgård äter du alltid en god och riklig frukost med hjälp av en generös och vackert uppdukad kall frukostbuffé. 

Spela paddel, njut i vårt spa eller fila på svingen


​​​​​​​På Norrfly herrgård har du alla möjligheter att njuta av livet som det passar dig bäst. Här kan du spela paddel på en nyanlagd paddelbana eller utnyttja det fakutm att du bor på promenadavstånd från en rolig och utmanande golfbana. För den som vill ta det lugnt rekommenderar vi en stilla promendad i omgivningarna och en stunds bubbel i herrgårdens egen bubbelpool. .

Här kan du boka rum 4