Restaurang Norrfly 

Ät genuint gott och hemlagat

Endast förbeställning senast dagen innan
Måndag-Lördag
17:00-20:00
​​​​​​​


God och vällagad mat gör livet bättre


Norrfly herrgårds resturang är en oas för både dig som är vår gäst på herrgården eller för er som bara vill njuta av en middag.  I en liten och intim bar kan du ta något gott att dricka både före och efter middagen. Med ljusa färger, höga fönster och få bord får du en privat och avkopplande atmosfär som ger dig en bra morgon när du äter frukost och en lika skön kväll vid middagen.

På menyn hittar du enkel och vällagad mat. Observera att det är mot förbeställning senast dagen innan. Njut av en klassisk hamburgertallrik eller en god pastarätt. Till det kan du få en kall öl eller ett gott vin i glaset. Det finns också möjlighet att äta en härlig oxfilé med potatisgratäng och avsluta med en enkel och god dessert. Resturangen serverar mat mellan 17 och 21 Måndag-lördag . Söndagar är restaurangen stängd.  Vill du hellre äta på rummet kan du få roomservice fram till klockan 20. 

En god frukost hittar du hos oss


En bra start på dagen är en god frukost. Norrfly herrgård kan erbjuda dig en stor och riklig frukostbuffé. Börja med en god kopp kaffe eller te, och sedan kanske ett glas juice och en frukt. Här finns också fil, yoghurt, flingor, ägg, ett stort utbud av pålägg, frukt och bröd som gör att du kan äta gott och stå dig länge. Du äter i vår mysiga och intima resturang som ger dig en lugn och avkopplande morgon, eller på ditt rum, om du föredrar det. Frukost serveras mellan 06:30 och 09:00 på vardagar och 07:30 och 10:00 under helger. 

Du bokar dina måltider i receptionen. Norrfly herrgård serverar inte lunch men det finns goda lunchalternativ på golfresturangen hos Bollnäs golfklubb mellan maj till och med september ut.

Boka din vistelse här


Välkommen till ett personlig hotell i herrgårdsmiljö. Hos Norrfly herrgård bord du vänligt, lugnt och vackert. Här finns rum som är anpassade för dig som är rörelsehindrad eller använder rullstor. I de flesta av rummen är hundar välkomna. 

Gör en förfrågan genom att fylla i uppgifterna till höger! Vi återkommer inom kort. Du kan också ringa oss på mobilnummer: 070-381 23 43.

​​​​​​​Välkommen!
​​​​​​​